HYUNDAI HX130ALCR

13605 kg
55 kW
0,50-0,61 m3
Den nye beltegraveren HX130ALCR veier 13 tonn og har kort svingradius bak, en såkalt kortrumpe. Den inngår i Hyundais A-serie, en ny generasjon av anleggsmaskiner som oppfyller europeisk utslippskravene til Steg V. Dessuten har Hyundai strevet etter en kundetilfredshet på et helt nytt nivå med maksimal ytelse og produktivitet, høyere sikkerhet, bedre komfort, og forbedret driftstid.
Kontakt oss
Hent brosjyre
Beltegraver HX130ALCR (korthekk)

Den nye beltegraveren i A-serien fra Hyundai er på 13,6 tonn. En ny motor fra Cummins F3.8 gir opp til 11% drivstoffbesparelse og klarer Steg V kravene uten AdBlue.

Partikkelreduksjonen ligger på 60% uten tilsetning AdBlue. Førerkabin er 13% større med avanserte tekniske løsninger som øker førerens komfort og produktivitet betraktelig. Med et nytt tøft utvendig design med ekstra sikkerhetsfunksjoner, mer servicevennlig og med standard eller kort svingradius, kan du stole på at de nye beltegraverne presterer under de tøffeste forholdene. 

Hi MATE maskinovervåkningssystem gir full kontroll over maskin posisjon, driftstimer, drivstoff forbruk og andre viktige parameter. 

Abonner gjerne på vår YouTube kanal

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 13 605 kg
Skuffestørrelse 650 liter
Effekt 55 kW
Motor Cummins F3.8
Gravedybde 5 640 mm
Bakre svingradius 1 520 mm
Bredde 2 690 mm
Høyde 3 080 mm
Makshastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden