HYUNDAI HX140AL

14626 kg
100 kW
0,50-0,77 m3
Den nye beltegraveren HX140AL veier 14 tonn og inngår i Hyundais A-serie, en ny generasjon av anleggsmaskiner som oppfyller europeisk utslippskravene til Steg V. Dessuten har Hyundai strevet etter en kundetilfredshet på et helt nytt nivå med maksimal ytelse og produktivitet, høyere sikkerhet, bedre komfort, og forbedret driftstid.
Kontakt oss
Hent brosjyre
Hyundai beltegraver HX140AL

En helt ny generasjon beltegravere i A-serien har kommet til Norge, både med tradisjonell design og modeller med kort svingradius bak (korthekk). Den nye Cummins F3.8-motoren gir opptil 11 % drivstoffbesparelse og oppfyller kravene til trinn V uten EGR-ventil. Kabinplassen er 13 % større med avansert kontrollteknologi som øker førerkomforten og produktiviteten.

Med et nytt tøft eksteriørdesign med ekstra sikkerhetsfunksjoner, større servicevennlighet og med standard eller kort svingradius bak, kan du stole på at de nye beltegraverne yter under de tøffeste forholdene.

Abonner gjerne på vår YouTube-kanal så får du informasjon om når det kommer nye videoer.

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 14 625 kg
Skuffestørrelse 750 liter
Effekt 100 kW
Motor Cummins F3.8
Gravedybde 5 515 mm
Bakre svingradius 2 345 mm
Bredde 2 690 mm
Høyde 3 110 mm
Makshastighet 35 km/h

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden