TAKEUCHI TB280FR

8500 kg
52 kW
0,245 m3
Takeuchi TB280FR er en unik beltegraver som skiller seg ut fra sine konkurrenter med sin unike sideforskyvbare bom (STS) og korthekk versjon. En av de største fordelene med STS-bommen er stabilitet og oversikten på redskap og arbeidsområdet. Denne konstruksjonen gjør det til og med mulig skyve bommen i senter på maskinen og gjøre en full rotasjon (FR) innenfor en kort radius.
Kontakt oss
Hent brosjyre
TB280FR er vår største modell med patentert sideforskyvbar bom (STS)

TB280FR er en beltegraver i tonns klassen fra Takeuchi. TB280Fr har en bom som kan forskyves fra side til side og sammen med det minimale overhenget bak gjør at maskinen kan roteres rundt på områder med minimal plass. Maskinen er også utstyrt med en servicevennlig fellbar hytte.  

Abonner gjerne på vår YouTube kanal så får du informasjon om når det finnes nye filmer. 

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 8 500 kg
Skuffestørrelse 400 liter
Effekt 51,6 kW
Motor Yanmar
Gravedybde 4 200 mm
Bredde 2 300 mm
Høyde 2 720 mm
Bakre svingradius 1 280 mm

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden