TAKEUCHI TCR50-2

6550 kg
88 kW
Takeuchis nye beltedumper TCR50-2 har flere funksjoner enn sin forgjenger og bedre ytelse, komfort og servicevennlighet. Med en tømmevinkel på hele 65 grader og maksimal lastekapasitet på 3700 kg kan føreren flytte store masser med mindre bruk av kassen. 180 graders vribar kasse for effektiv tømming til siden gjør at uerfarne førere ikke like ofte behøver å flytte maskinen og minsker dessuten slitasje på gummibelter.
Kontakt oss
Hent brosjyre
Takeuchi beltedumper TCR50-2

Se filmen om dumperen fra Takeuchi. Og du: Abonner gjerne på vår toutubekanal så går du ikke glipp av noen nye filmer fra oss på EMSG Norge AS.

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 6 550 kg
Lastekapasitet 3 700 kg
Effekt 88,4 kW
Motor Yanmar
Bredde 2 200 mm
Høyde 3 750 mm

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden