NYHETER
HW150ACR

Nå kompletterer Hyundai den vellykkede nye gravemaskinen i A-serien med en HW150ACR med korthekk.

I fjor kom de første hjulgraverne HW140A og HW160A til Norge (henholdsvis 14 og 16 tonn). De har blitt enormt verdsatt av våre kunder, les for eksempel rapporten med Mante Jansson om hans nye HW140A (på svensk).

Den større standardmodellen HW160A er testet av maskinentreprenøren som uttalte at det er en "koreaner som konkurrerer med toppnivået" og "en maskin som virkelig kan konkurrere med de absolutt beste".

Tidligere i år ble den første 17-tonns korthekk, HW170CR, lansert, som vi benyttet anledningen til å utvikle en "blå utgave" av. Modellen har blitt høyt verdsatt og vi har fått flere bestillinger enn forventet.

"Den nye HW150ACR korthekk vil være det nye flaggskipet i serien," tror CEO Lennart Edling, gitt det økende behovet for smidige og sterke hjulgående gravemaskiner i denne vektklassen.

Generelt har de nye hjulgraverne fra Hyundai et betydelig oppgradert standardutstyr fra fabrikken sammenlignet med tidligere modeller. Noen eksempler er bomdemping, automatisk gravebrems, spakstyring, 360 graders kamerasystem og at de nå er klargjort for hengeropplegg. Maskinene overholder EUs Stage V-utslippsstandarder samtidig som de tilbyr høyere ytelse, bedre drivstoffeffektivitet og kjørehastighet, samt forbedret inn steg og oppgradert førerhus. Bakre svingradius og overhenget er redusert, noe som øker effektiviteten og sikkerheten ved arbeid i trange miljøer.

Designet er optimalisert for redusert vedlikeholdsbehov og økt levetid, inkludert forsterkede rammestrukturer, bolter, foringer og polymer mellomlag. I tillegg er overdelen ombygd for å bedre tilgangen under vedlikehold.

Hi MATE fjernovervåkingssystem gir full kontroll over maskinens posisjon, driftstimer, drivstofforbruk og andre viktige parametere. ECD (Engine Connected Diagnostics) gir feilsøkingstips, og serviceteknikere kan motta eksterne diagnoserapporter for å forberede seg med riktig verktøy og reservedeler.

Alle hjulgravere fra Hyundai finner du her

Kunderapport om Mantes nye hjulgående gravemaskin HW140A

Maskinentreprenøren tester HW160A

Les flere nyheter

Del denne siden