HYUNDAI HL960A

19450 kg
168 kW
2,9-3,3 m3
Denne 19 tonns hjullasteren fra Hyundai åpner en verden av nye muligheter seg, takket være imponerende styrke i kombinasjon med nøye utvalgte tekniske løsninger som hjelper deg å arbeide mer effektivt og økonomisk. På tide å oppleve Hyundai effekten!
Kontakt oss
Hent brosjyre
Ready to change your world

HL960A er et eksempel på en av våre hjullastere fra Hyundai. De nye gravemaskinene og hjullasterne i A-serien fra Hyundai har gjort det mulig å tilby enda sterkere og mer effektive maskiner. Mange nye og smarte løsninger som øker din produktivitet, komfort og sikkerhet. Den nye sterke, drivstoffeffektive Stage 5-motoren kommer fra Cummins, som med et innovativt integrert etterbehandlingssystem reduserer både utslipp og vedlikeholdskrav. Maskinene har forsterket rammekonstruksjon, romslig førerhus med enkle og intuitive arbeidskontroller, AAVM-kameraovervåking og utmerket sikt.

Abonner gjerne på vår YouTube-kanal så får du informasjon om når det kommer nye videoer.

Tekniske spesifikasjoner
Vekt 19 450 kg
Skuffestørrelse 2,9 - 3,3 m³
Effekt 168 kW
Motor Cummins B6.7
Tipplast statisk rett maskin 14 300 kg
Brytekraft 16 670 kg
Bredde 2 770 mm
Høyde 3 580 mm

Finansiering

Vi har lang erfaring med maskin finansiering og kan hjelpe deg med å finne riktig finansieringsløsning for deg og ditt selskap. Uansett om det gjelder én maskin eller hele maskinparken, nytt eller brukt. Vi samarbeider med flere aktører i markedet for å kunne gi deg den beste løsningen som passer deg.
Les mer

Serviceavtale

Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig.

Les mer
Del denne siden