Økt effektivitet og ytelse

Både Hyundai och Takeuchi har fabriksmonterte system for maskinovervåkning i sine maskiner. Hyundai kaller systemet for HiMATE og Takeuchi kaller sitt system Takeuchi Fleet Management (TFM). Systemet bygger på teknikken telematikk, et sett som tråløst overfører data fra en maskin til din PC eller mobil. Dette er et veldig enkelt system for deg til å håndtere dine maskiner på en effektiv og økonomisk måte.

Maskinovervåkning

Det integrerte systemet overvåker maskinen og gir informasjon om maskinstatus. Eksempel på type data du får tilgang til er antall motortimer, driftstimer og forbruk.

Foruten alle data du selv har tilgang til via webplass eller mobilapp gir det også mulighet for EMS å se når din maskin behøver service, lokasjon og annen type data. Om du tegner serviceavtale har vi kontroll over din maskin og passer for at den får den servicen den skal ha.

Øk produktiviteten

Gjennom å gi deg informasjon driftstimer, tomgangstid og brenselforbruk blir det mulighet for deg å forbedre din produktivitet og dermed spare penger. Servicemeldinger gir deg bedre planleggings muligheter.

Overvåk dine maskiner

Systemets stedsposisjon (GPS) gjør det mulig å ha bedre og nøyaktig kontroll på dine maskiner. Logg in på webplassen eller din mobilapp for å se dine maskiner når som helst og hvor som helst. Motta data online, via epost eller direkte på din mobil.

Forbedre sikkerheten

Beskytt din maskin fra tyveri eller ulovlig bruk. Med systemets geofencing - varsler får du melding om automatisk når en maskin forsvinner ut av et forhåndsinnstilt område.

Ta vare på din investering med en serviceavtale

Når du kjøper en maskin hos oss inngår maskinovervåkning systemet de første to årene. Deretter kan man forlenge tilgangen til systemet via tegning et abonnement. Om du istedenfor velger å tegne en serviceavtale for maskinen inngår abonnementskostnaden for systemet i prisen under hele avtaleperioden. Det betyr at vi kan hjelpe deg med overvåkningen av maskinen for å sikkerhet stille at maskinen for den servicen den skal ha til rett tid. Vi kaller proaktiv maskinanalyse.

Läs mer och se film om HiMATE - Logga in (hyundai-ce.com)

Läs mer och se film om TFM - Logga in (takeuchi-us.com)

HiMATE

Med HiMATE kan du enkelt framme maskindata var du befinner deg. Systemet er enkelt å bruke og gi noen brukere og overskådlig bilde av maskinens viktige driftparametrar.

I HiMATE kan du blant annet med drivstofforbruk, motordrift, kjøretider, larmmeldinger, maskinunderhåll og GPS-informasjon.

Flåtestyring blir enkelt med hjelp av mobilappen

Logg inn på himate.hyundai-ce.com

TFM

Takeuchi Fleet Management (TFM) er en telematikktjeneste utformet for eksterne brukere til deres maskiner. I systemet er det tilpasset både datamaskin og smarttelefon, får du en enkel oversikt over maskinens driftsparameter og plassinformasjon.

Du kan blant annet med motordrift, vedlikeholdsdata, feilkoder og GPS-informasjon.

Se filmen om TFM her

Logg inn på takeuchi-us.com

Spør om service