EMS Serviceavdeling

Vår serviceorganisasjon er på plass og ser til at dine maskiner er i god stand. Alt for å gi deg en god driftssikkerhet og en god lønnsomhet. Vår serviceavtale gir deg tilgang til markedets beste serviceteknikere for Hyundai og Takeuchi. Avtalen innebærer at dine maskinerer får en jevn serviceoppfølging samt forebyggende vedlikehold. Vi ønsker at din maskin skal gå så problemfritt som mulig. 

Service og vedlikehold

EMS Service er den beste servicen for Hyundai og Takeuchi maskiner. Den utføres alltid av kompetente teknikere av egne eller av EMS autoriserte servicepartnere. Våre serviceteknikere benytter korrekt verktøy og diagnoseinstrument og naturligvis originaldeler. Og for oss er service ikke bare å løse problemer eller bytte ut deler. Maskinen skal fungere best mulig på alle aspekter: Miljømessig, økonomisk og funksjonsmessig. Vi bruker maskinprodusentenes vilkår for service og reparasjon av maskiner.  

Serviceavtale

For at maskinen skal være i toppstand så behøver du regelbundet service og forebyggende vedlikehold. Det er den beste beskyttelsen mot driftsstans, dyre reparasjoner og forurensing av miljøet. Grunnprinsippet i EMS serviceavtale er førsteklasses service til en fordelaktig pris. Du får en garantert pris under hele avtaleperioden som gir deg kontroll på driftskostnader og økonomien. 

Rask og pålitelig uteservice

Ønsker du service ute i felt eller på ditt anlegg så har vi fullt utrustede servicebiler. Med dem løser vi akutte reparasjoner eller vanlige service oppdrag. Vi vet hvor viktig det er å unngå lange og dyre driftsstanser og raskt få maskinen i drift igjen. Vår uteservice innebærer økt tilgjengelighet og kortere responstid uten å senke servicenivået. Vi når raskt ut til våre kunder og løser problemet på anleggsplassen.

Holdbarhet

Service handler ikke bare om å løse problemet eller bytte ut reservedeler. Det handler også om å se til at maskinen fungerer optimalt i alle posisjoner; miljømessig, økonomisk og funksjonsmessig. Vår målsetting er å se til at din maskin fungerer så problemfritt som mulig, med minimal driftstopp og maksimal lønnsomhet.

Les mer om EMS service

Spør om service