Beskytt investeringen din med en serviceavtale

Når du kjøper en maskin fra EMS får du ikke bare en bra maskin men også en bra garanti. Takeuchi og Hyundai er kvalitetsmaskiner og har derfor fordelaktige garantier som gir deg en trygghet i din virksomhet. Deres garanti program gir din maskin en trygghet for forlenget driftstid, ytelse, komfort og gir deg den kvaliteten som merkevaren er kjent for.

Ta kontakt med ditt nærmeste anlegg for å diskutere et serviceavtale for din maskin.

Fordeler med serviceavtale

For at maskinen skal være i topp stand trenger du jevnlig service og proaktivt vedlikehold. Forebyggende vedlikehold er den beste beskyttelsen mot uplanlagte stopp, kostbare reparasjoner og forringet miljøytelse. Grunnlaget for en serviceavtale med EMS er førsteklasses service til en gunstig pris. Du får avtalt pris gjennom hele kontraktsperioden som gir beskyttelse mot kostnadsøkninger og gir deg mulighet til å få økonomisk kontroll.

Alt inkludert

Når vi utfører service på din maskin, er alt materiale og arbeid inkludert i henhold til produsentens serviceanvisninger.

Rabatt på service og reservedeler

Når du velger serviceavtale har du alltid rabattert pris på materiell og arbeid som inngår i tjenesten.

Proaktiv maskinanalyse

Våre maskiner er utstyrt med et maskinovervåkingssystem. Tegner du en serviceavtale med oss ​​overvåker vi din maskins driftsparametere og får dermed informasjon om når maskinen trenger service og vedlikehold. Dette øker maskintilgjengeligheten og minimerer nedetid. Proaktiv maskinanalyse inngår i hele kontraktsperioden.

Nasjonal ordning, gjelder i hele landet

Når du signerer en serviceavtale, kan du få service på maskinen din hos en hvilken som helst tjenesteleverandør som er godkjent av oss i hele landet. Bra for de som flytter maskinen mellom ulike arbeidsplasser i landet.

Annenhåndsverdien på maskinen øker

Regelmessig og dokumentert service forbedrer annenhåndsverdien av maskinen din.

Spør om serviceavtale