Om EMS

Vår ambisjon er at det skal være enkelt å være kunde hos oss. Enkelt å velge rett maskin til rett pris, enkelt å finansiere, enkelt å bruke, enkelt å kontakte, enkelt å få hjelp, enkelt å selge og enkelt å kjøpe nytt.

Vår forretningside er å tilby komplette løsninger for anleggsmaskiner. Fra valg av maskin og finansiering til service og reservedeler. Vi har salgs og serviceavdelinger på Skedsmo, Tromsø, Ålesund, Trondheim og Kristiansand. Dessuten har vi servicepunkter over det meste av landet. Vi ønsker å være den beste partneren for maskin entreprenøren og førerne der vi er representert. 

Å være størst er ikke det viktigste for oss

Våre medarbeidere tilhører bransjens mest erfarne og har den kunnskap som kreves for å kunne gi deg rette løsninger utfra dine behov. Vi vil være en kompetent og pålitelig partner under hele maskinens livslengde. 

Våre varemerker og partnere er valgt med omsorg for å kunne gi høy og prisverdig kvalitet på både produkter og service. De er også valgt ut fra vårt streben etter å påvirke miljøet så lite som mulig. 

Kort sagt: Å være størst er ikke det viktigste for oss. Vi vil bli best på å gi deg som kunde alt du behøver når du som entreprenør eller maskinfører bygger og utvikler Norge. Både for at det føles meningsfullt og at vår jobb blir morsommere av å tenke så. Men framfor alt for at vi vil bidra til å utvikle din virksomhet og drift. En fornøyd kunde kommer alltid tilbake. Det er det som driver oss.